Onze filosofie Knowledge Fusion

Bij TeeTor streven we naar knowledge fusion. Wij hebben de ambitie om kennis, ervaring en nieuwsgierigheid van professionals te mengen in een smeltkroes van verschillende branches en verschillende bedrijfsculturen.

Onze missie Connecting People

Geïnspireerd door een succesvol programma in Zweden, hebben wij ervoor gekozen om senior executives (mentoren) vanuit verschillende branches te koppelen aan talenten (mentees) uit een andere branche. TeeTor is het meest innovatieve cross-industry mentoring programma in Nederland.

Het TeeTor team beschikt over een uitzonderlijk netwerk, zowel kwantitatief als kwalitatief. Bij ons staat verbinding van mensen centraal waarbij we bruggen willen slaan tussen mensen op het gebied van leiderschap.

Onze visie Unlock Your Knowledge

Wij willen professionals verbinden die op zoek zijn naar kennisontwikkeling en een breder netwerk. Alleen wanneer we kennis en ervaring delen zijn wij in staat de toekomst van morgen te ontsluiten: unlock your knowledge! Wij geloven ook sterk in kracht van reversed mentoring waarbij zowel mentees, als mentoren profiteren.

Wij bieden hiermee een waardevolle aanvulling op interne bedrijfsprogramma’s.